HVEM ER VI

Vi er fire fluefiskere og ikke minst lidenskapelige fluebindere. Men flere tiårs erfaring fra denne unike lidenskapen.

Gjennom alle disse årene med tett fiskeprogram og frenetisk fluebinding har vi opparbeidet oss lang erfaring, ikke bare fra eget fiske og egen fluebinding, men også fra mang en lærerik og spennende meningsutveksling omkring fluer og fluevalg med andre fiskere langs elvene vi har brukt alle disse timene i.

Erling Horn

Erling er har fartet rundt med fluestangen de siste 30 årene i jakten på de gode opplevelsene.

Mye av tiden har gått i Nordreisa og Målselva. Men han har også en stor forkjærlighet for de små litt strie elvene som det finnes så mange av her nord

Han har bundet sine egen fluer stort sett hele sin fiskekarriere

Han startet allerede i 2001 en rendyrket fluefiske nettbutikk med fluebindermateriell og egenproduserte fluer, den første av sitt slag i Norge. Dette fordi han var så kresen på bindemateriellet at han fant ut at dette var den eneste måten å sikre seg god kvalitet på materiellet.  Hans mange år i fluebinderbransjen har gitt han særdeles mange gode samtaler og tips omrking lure fluevalg rundt i landet. 

Håvard G. Vistnes


- Laksefluefisker, laksefluebinder, villaksentusiast, villmann, forvalningsengasjert og flytelineentusiast  som har lagt sin elsk på Finnmark og elvene der. 

Håvard er opprinnelig nordlending, så tromsværing og nå finnmarking har søkt elvebrus og laksesprang i elver fra innerst i fjordene til ytterst på kysten i Nord-Norge. Etterhvert har det også blitt turer lengre syd i landet.

 Laksefluene har han bundet selv siden starten av tenårene og hele tiden med søken etter nye varianter, testing av materialer, metoder - og ikke alltid det som var mest populært i tiden. Det har resultert i masse lykke men også noe frustrasjon. Selv om han har fiska laks i mer enn 30 sesonger sliter Håvard fortsatt med å få tilslaget til å sitte og kjenner stadig nakkehårene reise seg når det vannflata brytes av laksen og det napper i lina.

Håvard har blitt hekta på overflatefiske, men fisker og binder laksefluer i mer eller mindre alle grener innen laksefluefiske.